Ερευνητική ομάδα

ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΟΥ, Ph.D.

Αναπλ. Καθηγήτρια, Σχολή Χημικών Μηχανικών, Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων

Η κ. Γιαννακούρου συμμετέχει στο RoseHam με το ρόλο της Συντονίστριας και είναι ο Επιστημονικώς Υπεύθυνος εκ μέρους του ΕΛΚΕ ΠΑΔΑ, για το έργο.

https://www.chemeng.ntua.gr/the_people/m.giannakourou

 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΟΝΤΕΛΕΣ, Ph.D.

Επικ. Καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του ΠΑΔΑ

Ο κ. Κοντελές συμμετέχει στο RoseHam με το ρόλο του Έμπειρου Ερευνητή ως Γεωπόνος, βοηθώντας στο σχεδιασμό, και στην υλοποίηση των χημικών και μικροβιολογικών αναλύσεων, τόσο των εκχυλισμάτων όσο και των κρεατοσκευασμάτων που παράγονται και μελετώνται για τους σκοπούς του έργου.

https://fst.uniwa.gr/profile/konteles-spyridon/

 

ΒΑΣΙΛΕΙΑ  ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ, Ph.D.

Καθηγήτρια στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του ΠΑΔΑ, Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών τροφίμων ΠΑΔΑ

Η κ. Σινάνογλου συμμετέχει στο RoseHam με το ρόλο της Έμπειρης Ερευνήτριας Χημείας, βοηθώντας στον πειραματικό σχεδιασμό και την υλοποίηση του χημικού και ποιοτικού ελέγχου των αρωματικών φυτών και των εκχυλισμάτων τους.

https://fst.uniwa.gr/profile/sinanogloy-vasileia/

 

ΣΤΡΑΤΗ ΕΙΡΗΝΗ, Ph.D.

Επικ. Καθηγήτρια στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του ΠΑΔΑ

Η κ. Στρατή συμμετέχει στο RoseHam με το ρόλο της Έμπειρου Ερευνήτριας Χημείας, βοηθώντας στον πειραματικό σχεδιασμό και την υλοποίηση του χημικού και ποιοτικού ελέγχου των αρωματικών φυτών και των εκχυλισμάτων τους.

https://fst.uniwa.gr/profile/strati-eirini/

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ,Ph.D.

Αναπληρωτής Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος

Ο κ. Ζουμπουλάκης συμμετέχει στο RoseHam με το ρόλο του Έμπειρου Ερευνήτη Χημείας, βοηθώντας στον πειραματικό σχεδιασμό και την υλοποίηση του χημικού και ποιοτικού ελέγχου των αρωματικών φυτών και των εκχυλισμάτων τους.

https://fst.uniwa.gr/profile/zoympoylakis-panagiotis/

 

 

ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ, Ph.D.

Καθηγήτρια στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του ΠΑΔΑ, Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών τροφίμων ΠΑΔΑ

Η κ. Σινάνογλου συμμετέχει στο RoseHam με το ρόλο της Έμπειρης Ερευνήτριας Χημείας, βοηθώντας στον πειραματικό σχεδιασμό και την υλοποίηση του χημικού και ποιοτικού ελέγχου των αρωματικών φυτών και των εκχυλισμάτων τους.

https://fst.uniwa.gr/profile/sinanogloy-vasileia/

 

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, Ph.D.

Μέλος ΕΔΙΠ, Σχολή Χημικών Μηχανικών, ΕΜΠ, Εργαστήριο Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων

Ο κ. Τσιμογιάννης συμμετέχει στο RoseHam με το ρόλο του Έμπειρου Ερευνητή Χημείας, βοηθώντας στο σχεδιασμό, και στην υλοποίηση των χημικών αναλύσεων των εκχυλισμάτων που χρησιμοποιούνται στο έργο.

Βιογραφικό

 

ΕΛΕΝΗ  ΓΩΓΟΥ, Ph.D.

Επικ. Καθηγήτρια στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του ΠΑΔΑ (υπό διορισμό)

Η κ. Γώγου συμμετέχει στο RoseHam με το ρόλο της Έμπειρης Ερευνήτριας Χημικού Μηχανικού, βοηθώντας στο σχεδιασμό, και στην υλοποίηση των χημικών και μικροβιολογικών αναλύσεων, τόσο των εκχυλισμάτων όσο και των κρεατοσκευασμάτων που παράγονται και μελετώνται για τους σκοπούς του έργου.

Βιογραφικό

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΟΦΟΡΟΣ, Ph.D.

Μεταδιδακτορικός ερευνητής, εξωτερικός συνεργάτης, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του ΠΑΔΑ

Ο κ. Στοφόρος συμμετέχει στο RoseHam με το ρόλο του Ερευνητή Μηχανικού, βοηθώντας στην ανάλυση και μοντελοποίηση  των πειραματικών δεδομένων από τις μικροβιολογικές αναλύσεις, τόσο των εκχυλισμάτων όσο και των κρεατοσκευασμάτων που παράγονται.

 

ΘΑΛΕΙΑ ΤΣΙΑΚΑ, Ph.D.

Μεταδιδακτορική ερευνήτρια, εξωτερική συνεργάτης, Ακαδημαϊκή Υπότροφος στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του ΠΑΔΑ

Η κ. Τσιάκα συμμετέχει στο RoseHam με το ρόλο της Ερευνήτριας Χημείας, βοηθώντας στον πειραματικό σχεδιασμό και την υλοποίηση του χημικού και ποιοτικού ελέγχου των αρωματικών φυτών και των εκχυλισμάτων τους.

https://fst.uniwa.gr/profile/tsiaka-thaleia/

 

ΝΑΤΑΛΙΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ,  MSc

Υποψήφια Διδάκτορας στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του ΠΑΔΑ

Ο ρόλος της κ. Σταυροπούλου στο έργο RoseHam περιλαμβάνει το ρόλο της Ερευνήτριας Τεχνολόγου Τροφίμων, βοηθώντας στο σχεδιασμό και εκτέλεση πειραμάτων, και τη συλλογή και επεξεργασία πειραματικών δεδομένων.

Βιογραφικό

 

ΚΟΥΣΙΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Υποψήφιος Διδάκτορας στη Σχολή Χημικών Μηχανικών

Ο ρόλος του κ. Κουσιάρη στα έργα RoseHam περιλαμβάνει το ρόλο του Νέος ερευνητής, γεωπόνος, βοηθώντας στην έρευνα, τη συλλογή και επεξεργασία πειραματικών δεδομένων.

Βιογραφικό

 

ΙΩΑΝΝΑ ΘΑΝΟΥ MSc

Υποψήφια Διδάκτορας στη Σχολή Χημικών Μηχανικών

Η κ. Θάνου συμμετέχει στο RoseHam με το ρόλο της ερευνήτριας, τεχνολόγου τροφίμων, βοηθώντας στην ενσωμάτωση των εκχυλισμάτων αρωματικών φυτών σε κρεατοσκευάσματα, και στη μελέτη των ποιοτικών τους χαρακτηριστικών και της μικροβιολογικής τους σταθερότητας.

Βιογραφικό

 

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΜΟΥΚΑ

Μεταπτυχιακή φοιτήτρια, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Η κ. Μούκα συμμετέχει στο RoseHam με το ρόλο της ερευνήτρια, τεχνολόγου τροφίμων, βοηθώντας στην υλοποίηση των μικροβιολογικών αναλύσεων, και τη συλλογή και επεξεργασία των πειραματικών δεδομένων.

Βιογραφικό

Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο