Δημοσιεύσεις, Συνέδρια

ISEKI-Food 2023

ISEKIFood 2023 (05 – 07 Ιουλίου, 2023, Παρίσι, Γαλλία).

Τo RoseHam συμμετείχε στο 7th International ISEKI-Food Conference ( 05 – 07 Ιουλίου, 2023, Παρίσι, Γαλλία), παρουσιάζοντας την εργασία/poster με τίτλο Sustainable application of aromatic plant distribution by-products for an alternative meat preservation (Fig. 1).

 

Figure 1. Η υποψήφια διδάκτωρ του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Ναταλία Σταβροπούλου, κατά την διάρκεια παρουσίασης του poster στο ISEKI-Food 2023 (05 – 07 Ιουλίου, 2023, Παρίσι, Γαλλία)

Το poster παρουσίασε μέρος των εργασιών του RoseHam, με αποτελέσματα της εφαρμογής υδατικού διαλύματος αιθανολικών εκχυλισμάτων Rosa damascene σε παρασκευάσματα κρέατος. Τα αποτελέσματα της παρούσας εργασίας είναι ενθαρρυντικά γιατί φαίνεται τα εκχυλίσματα που χρησιμοποιήθηκαν μπορούν να συμβάλουν με απόλυτα φυσικό τρόπο στην αναστολή ή την καθυστέρηση της ανάπτυξης της φυσικής μικροχλωρίδας των παρασκευασμάτων κρέατος, επεκτείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής τους, αντικαθιστώντας μερικώς ή πλήρως τα εμπορικά συντηρητικά.

Tίτλος εργασίας: Sustainable application of aromatic plant distribution by-products for an alternative meat preservation (Konteles et al., 2023).

Spyridon J. Konteles1, Thalia Tsiaka1, VassiliaJ. Sinanoglou1, IriniF. Strati1, Panagiotis Zoumpoulakis1, Charisios Savvas3, George N. Stoforos1, Natalia Stavropoulou1, and Maria C. Giannakourou1, 2. Sustainable application of aromatic plant distribution by-products for an alternative meat preservation. Poster presentation at ISEKI-Food 2023, July 05-07, 2023, Paris, France.

1:Department of Food Science and Technology, University of West Attica, Athens, Greece

2:School of Chemical Engineering, National Technical University of Athens, Athens, Greece

3:Partnership of Aromatic and Pharmaceutical Plants, Voio, Kozani, Greece

 

Μοιραστείτε αυτή τη σελίδα:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email
Μετάβαση στο περιεχόμενο